İSMAİL HENİYYE: GAZZE'DEN HİÇBİR ŞEKİLDE GİTMİYORUZ

Hamas Lideri İsmail Heniyye, 'bölgeyi terk edin' tehdidinde bulunan İsrail'e cevap vererek, "Gazze’den hiçbir şekilde gitmiyoruz. Zeytin ve dağ kekiği oldukça buradayız." açıklamasında bulundu. 

Görüntülenme: 290 Tarih: 14 Ekim 2023 23:47
İSMAİL HENİYYE: GAZZE'DEN HİÇBİR ŞEKİLDE GİTMİYORUZ

Hamas Lideri; Aksa Tufanı, Siyonist rejimin yıkımının başlangıcıdır. Bu gün bu rejimin ve müttefiklerinin kalbinde deprem etkisi yaratan Siyonist düşmanın stratejik yenilgisinin sonuçları ile karşı karşıyayız. Siyonistler yenilginin utancını İnsanları vahşice öldürerek ortadan kaldırabileceklerini düşünüyorlar. Siyonist rejimin korkak ordusu direniş güçlerine karşı koyamadığı için sıradan insanları öldürme yoluna gitmiştir.

Direniş, Filistin'in kurtuluşu ve mültecilerin geri dönüşü stratejisine devam edecektir.

Ayrıca Heniyye, Filistin için düzenlenen destek gösterilerine teşekkür ederek protestoların devam etmesini istedi. Heniyye, "Tüm şehirlerde bizi destekleyen protesto yürüyüşlerindeki taraftarlarımıza sesleniyorum, durmayın! Devletimiz oluşana, tutsaklarımız ve kutsallarımız özgürleşene, yerinden edilmiş insanlarımız evlerine dönene kadar mücadelemizi sürdüreceğiz." diye konuştu.

rasthaber

Yorumlar