KASSAM TUGAYLARI İNSANLIK DERSİ VERİYOR

Kassam Tugayları tarafından serbest bırakılmasının video kaydı yayınlanan yerleşimci kadın mücahitlerin kendisine yönelik muameleleri hakkında ayrıntılı bilgiler verdi. Kendisi kız çocuğu Eşel'i taşırken Hamas mücahitlerinden birinin de oğlu Negev'i omuzlarında taşıdığını ve kendilerini güven içinde serbest bıraktıklarını söyledi.  

Görüntülenme: 431 Tarih: 13 Ekim 2023 07:13
KASSAM TUGAYLARI İNSANLIK DERSİ VERİYOR

Yerleşimci kadın, mücahitlerin kendisini ve iki çocuğunu odasından çıkarırken, kıyafetinin müsait olmaması sebebiyle kendisine üstüne giyinmesi için elbise verdiklerini belirtti. 

Yerleşimci kadının kendi yaşadığı hadiselerle ilgili olarak itiraf ettiği gerçekler, siyonist işgal güçlerinin Filistin direnişini yıpratmak ve kamuoyunda bu direniş hakkında olumsuz kanaat oluşturmak amacıyla yaydığı haberlerin ve kullandığı senaryoların tamamen gerçek dışı olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. 

Hamas mücahitlerinin çocukların başını kestiğine dair iddiaların asılsızlığı Batı'daki muhtelif medya organları tarafından da itiraf edilmişti. Ancak işgalci siyonistler "çamur at izi kalsın" anlayışıyla Filistin direnişini yıpratmak amacıyla bir yandan da emrindeki medya araçları vasıtasıyla insanların zihinlerinde yıkım ve tahribata neden olmak için yalan bombalarını savurmaya devam ediyor.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar