HAMAS GAZZE'Yİ TESLİM ETMEYECEK

İslami Direniş Hareketi (Hamas) Filistin halkının, siyonist komutanların Gazze ahalisini güney bölgeye veya Mısır tarafına göçe zorlamak amacıyla yaptıkları tehditleri kesin bir şekilde reddettiğini bildirdi.  

Görüntülenme: 409 Tarih: 13 Ekim 2023 16:27
HAMAS GAZZE'Yİ TESLİM ETMEYECEK

Hamas adına açıklama yapan, Siyasi Büro Üyesi İzzet Er-Reşak, "Faşist siyonist işgal eğer sürdürmekte olduğu psikolojik savaşın Filistin halkını etkileyeceğini düşünüyorsa hayal görüyor." diye konuştu. 

Er-Reşak, işgal rejiminin Filistin halkını göçe zorlamak için yaptığı tehditlerin, direniş karşısında aldığı yenilginin üstünü örtmek ve Filistin halkının kararlı duruşu karşısında başka yönden bir kazanım elde etme amacına yönelik olduğunu vurguladı. 

Er-Reşak, tarihte yaşanan toplu göçlerin tekrar etmeyeceğini, Filistin halkı zafer kazanmış bir şekilde işgal edilmiş topraklarına dönünceye kadar mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etti. Filistin halkının kendi topraklarına çakılı olduğunu ve orada kök saldığını, işgal rejiminin Gazze ahalisine yönelik yanık toprak politikasına ve katliamlarına rağmen onu bu topraklardan söküp atmanın mümkün olamayacağını ifade etti.  

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar