ÖLDÜRÜLEN SİYONİST ASKERLERİN İSİMLERİ BELLİ OLDU

İsrail işgal ordusunun Takip Merkezi dün gece, Gazze çevresindeki çatışmalarda öldürülen askerlerinden 130 kişinin isimlerinin açıklanmasına izin verdi. Gerçekte işgal rejiminin askeri kayıplarının resmen açıklananların bir hayli üstünde olduğu tahmin ediliyor. Bazı siyonist yorumcuların sızdırdığı bilgiler de bu gerçeği teyit ediyor.  

Görüntülenme: 473 Tarih: 10 Ekim 2023 07:17
ÖLDÜRÜLEN SİYONİST ASKERLERİN İSİMLERİ BELLİ OLDU

İşgal ordusunun Takip Merkezi'nin, işgal subaylarından, erlerinden, polislerinden ve istihbarat elemanlarından 130 kişinin isimlerinin duyurulmasına izin vermesinden sonra siyonistlerin medya organlarında bu kişilerin isim listeleri yayınlandı. Listelerin yayınlanmasından sonra öldürülenler arasında birçok üst düzey komutanın de bulunduğu ortaya çıktı. 

Verilen bilgilere göre listede yer alanlardan 96'sı işgal ordusu mensubu asker ve subaylardan, 34'ü ise polis ve istihbarat teşkilatlarının mensuplarından oluşuyor. 

Siyonistlere ait Yedioth Ahronoth gazetesinin yayınladığı haberde toplamda ölü sayısının şimdilik 1000'i geçtiğinin tahmin edildiği, Gazze çevresindeki yahudi yerleşim merkezlerinde öldürülenlerin cesetlerinin bulunması için arama çalışmalarının devam ettiği belirtildi. Arama çalışmalarından sonra ölü sayısında artış olması kuvvetle muhtemel. Bunun yanı sıra yaralılar arasında durumları kritik olan çok sayıda kişi bulunuyor.

İşgal güçlerinin Gazze'de sivil savunmasız insanları hedef alan hava saldırıları ise devam ediyor. Savaş hukukuna tamamen aykırı bir şekilde gerçekleştirilen bu vahşi saldırılarda fiili savaşla herhangi bir ilgileri olmayan masum insanlar topluca katlediliyor ve aileler toptan yok ediliyor.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar