TÜMGENERAL HÜSEYİN SELAMİ FİLİSTİN'DEKİ GELİŞMELERİ DEĞERLENDİRDİ

Devrim Muhafızları Komutanı, şehitler kongresinde Filistin gelişmelerini ele aldı. 

Görüntülenme: 391 Tarih: 10 Ekim 2023 09:09
TÜMGENERAL HÜSEYİN SELAMİ FİLİSTİN'DEKİ GELİŞMELERİ DEĞERLENDİRDİ

Şehitler kongresinde Filistinli direniş gruplarının kahramanca saldırısına değinen Devrim Muhafızları Komutanı Tümgeneral Hüseyin Selami "Bugün Filistin kahramanları, korkusuz bir şekilde, İsrailli askerleri kovalıyor, onları yakalıyor, artık İsrail meydan okuyamaz. Bugün işgal ve tacizin sonu gelmiş. Amerikalılar da onları kurtaramaz." dedi. 
Yeni bir Filistin doğmakta
Tümgeneral Selami, terör ile mücadelenin kahramanı Şehit Kasım Süleymani'nin tarihi sözlerine değinerek ve onun "biz şehadet milletiyiz, biz İmam Hüseyin milletiyiz " cümlesini ve Aşura şehadet kültürünü hatırlatarak şöyle dedi: "İmam Hüseyin (as) şehadetin ta kendisidir, onun adı ve yolu bizi her alanda zafere götürür, son on yıllarda bunu açıkça gördük." dedi. 
Tümgeneral Selami, işgal altındaki topraklardaki son gelişmelere ilişkin İman, İslam ve Kuran'ın kuşatılmış Filistin'i kurtaracağını belirterek; "Yeni bir Filistin'in doğuşuna tanık olmaktayız, korku ve dehşeti Siyonistlerin evlerinin içine götüren ve onları kaçmaya zorlayan bir Filistin'e tanık olmuş durumdayız, onları takip edip yakalıyorlar, kaybedilen haklarını şerefleri ile geri almak istiyorlar, yeni bir İsrail'le karşı karşıyalar, zayıf ve hor bir İsrail ile karşı karşıyalar. Artık İsrail medyan okuyamaz, önceden her istediğini yapan İsrail, artık bunu yapamaz. " 
Siyonist rejimin hikayesinin sona yaklaştığını, taciz, cinayet hikayesinin de sonuna gelindiğini belirten Tümgeneral Selami şöyle devam etti: "Amerika bile bugün onları kurtaramaz, onlar bu işe karışmadan Siyonistlerin işi bitecektir." 
Devrim Muhafızları Komutanı şunları da sözlerine ekledi: "Bugün gücünü kendi içinden alan güçlü, onurlu, muzaffer ve gururlu bir Filistin var. Amerika zayıflığın dayanağı haline gelmiş ve İsrail onlardan daha zayıftır, dolayısıyla kaybeden at üzerine bahse girmek isteyenler gerçeği görmelidir."
Onur ve aşağılanma arasındaki fark bu savaşta görülebilir
Tümgeneral Selami şöyle konuştu: "Ancak direnişin dayanağı ve desteği Allah'tır, Filistinliler kendi içlerinden doğan güçten güç aldılar ve kuşatılmalarına rağmen güç buldular ki bu yaptıkları en muhteşem şey, yani ABD'ye güvenen İsrail'i devirebilecek bir güç inşa ettiler."
Selami: "Bu savaşta haysiyet ile zillet arasındaki fark görülmektedir ve bunların hepsi Müslümanların zaferinin anahtarı olan şehadet kültürünün sonucudur, istesek de istemesek de bu yüce gerçek nihaidir, bu zaferin harika sonuçları olacak."

tesnim

Yorumlar