BAHREYN EL VİFAK HAREKETİ'NDEN HAMAS'A TEBRİK

Bahreyn el-Vifak Cemiyeti, Hamas’ın başlattığı ‘Aksa Tufanı’ ile ilgili yaptığı açıklamada; zaferle sonuçlanan Aksa Tufanı operasyonunun olağanüstü başarısından dolayı milleti, direniş liderlerini ve güçlerini tebrik etti. 

Görüntülenme: 357 Tarih: 10 Ekim 2023 21:54
BAHREYN EL VİFAK HAREKETİ'NDEN HAMAS'A TEBRİK

Filistin direniş güçleri cumartesi gününden itibaren Aksa Tufanı adı verilen büyük bir operasyon başlattı ve bu operasyon 700'den fazla İsraillinin ölümü, yaklaşık 2 bin kişinin de yaralanmasıyla sonuçlandı.

Bahreyn el-Vifak Cemiyeti, bu operasyonu tebrik ederken, operasyonun İslam ümmetinin mukaddesatlarını savunma iradesini ve gücünü gösterdiğini vurguladı.

Meret'ul Bahreyn internet sitesinin haberine göre el-Vifak Cemiyeti şu açıklamada bulundu: "Bahreyn milleti, Filistin direnişi ve halkıyla tek bir siperdedir ve geçici rejime atılan her kurşun ve roketin biz de ortağıyız. Aksa Tufanı operasyonu, işgalci rejimin yok edilmesinin ve işgalcilerin Filistin topraklarından sürülmesinin mümkün olduğunu ve direnişin iradesine bağlı olduğunu göstermiş olup, İslam milleti de bu operasyonu büyük kurtuluş savaşının küçük bir operasyonu olarak görmektedir."

rasthaber

Yorumlar