EHLA-DER'DEN AKSA TUFANI HAREKATINA DESTEK

 

Görüntülenme: 401 Tarih: 09 Ekim 2023 23:37
EHLA-DER'DEN AKSA TUFANI HAREKATINA DESTEK

Rahman ve Rahim Olan Allah’ın Adıyla

 

Başta Hamas olmak üzere Filistin direniş gruplarının başlatmış olduğu Aksa Tufanı özgürlük hareketi, gasıp İsrail'in özellikle son zamanlarda Mescid-i Aksa'ya yönelik saygısız ve alçakça tutumları ve hemen her gün Filistin halkına yaptığı baskı, zulüm ve katliamların doğal bir karşılığıdır. Filistinli direniş erlerinin bu kahramanca ve izzet dolu mücadeleleri İslam ümmetini ve bütün özgür halkları hem sevindirmiş hem umutlandırmış hem de onurlandırmıştır. İslam âlemi, peygamberler diyarı ve yadigârı olan Filistin topraklarına, mazlum Filistin halkına ve ilk kıblemiz Mescid-i Aksa'ya sonuna kadar sahip çıkmalıdır.

Bütün sorunların ana kaynağı, Ortadoğu’nun bağrındaki kanser tümörü olan işgalci Siyonist rejimdir ve bütün sorunların çözüm anahtarı ise Filistin halkının meşru haklarına ulaşmasıdır.  Filistin'in galibiyeti ümmetin galibiyeti, Filistin'in mağlubiyeti, ümmetin mağlubiyetidir. Bizler bu inanç ve bilinçle Direniş Cephesi'ne her açıdan destek olmaya devam edeceğiz.

Siyonist çetenin 70 yılı aşkın işgal ve tecavüz tarihi zulüm ve katliamlarla doludur ve artık bu gasıp rejimle anladığı dille konuşmaktan başka bir çare yoktur. 

Evet, bir kez daha haykırıyoruz:  “Selam olsun Mazlum ama izzetli Filistin halkına! Yaşasın Direniş, Yaşasın Direniş Cephesi!”

İçinde bulunduğumuz bu mübarek ‘Kutlu Doğum Haftası’ ile başlayan ve Allah’ın izniyle zafere ulaşacak olan “Aksa Tufanı” operasyonu Fahr-i Kâinat Efendimiz'e (s.a.a) büyük bir hediyedir. Ümmetin birlik ve beraberliği, istikrar ve terakkisi Filistin topraklarından sökülüp atılacak Siyonist caniler ile daha da pekişecektir. Nitekim Direniş Cephesi’nin, bir sapan ve bir taş ile başlattığı bu kutlu yürüyüş; güya yenilmez ordu olarak nam salan Gasıp İsrail çetesinin bir örümcek ağından daha zayıf olduğunu gözler önüne sermiş ve Direniş Cephesi’nin gerçek gücünü cümle âleme göstermiştir.

Aksa Tufanı operasyonunda şehit düşen Filistinli kardeşlerimize Yüce Allah’tan rahmet ve mağfiret, yaralılara acil şifalar dilerken Filistin'de devam eden siyonist işgal ve saldırılara karşı, Filistin direnişinin haklı ve meşru mücadelesinin yanında olduğumuzu bir kez daha ilan ediyoruz.

08 Ekim 2023

Ehlibeyt Âlimleri Derneği

Yorumlar