MUHAMMED HAMMADE'DEN DİRENİŞ EYLEMLERİNE ÖVGÜ

İslami Direniş Hareketi (Hamas) Kudüs Sözcüsü Muhammed Hammade, Filistin direnişinin işgal rejiminin Mescidi Aksa'ya yönelik saldırılarına ve ihlallerine karşı gerçekleştirdiği kahramanca eylemleriyle onu kalbinden vurmayı başardığını dile getirdi.  

Görüntülenme: 371 Tarih: 06 Ekim 2023 11:07
MUHAMMED HAMMADE'DEN DİRENİŞ EYLEMLERİNE ÖVGÜ

Hammade, Hıttin dijital kanalına yaptığı açıklamada Filistin direnişinin işgal rejiminin despotluğunu kıran önemli eylem tarzları geliştirdiğini, başta Hamas'ın askeri kanadı durumundaki Kassam Tugayları olmak üzere muhtelif direniş hareketlerinin işgalcinin Mescidi Aksa'ya yönelik aşırılıklarına karşı etkili mesajlar vermeyi başardıklarını vurguladı. 

Hammade, direniş hareketlerinin Aksa'nın yalnız kalmayacağını ve onun kanla da olsa savunulacağını, kendi haline bırakılmayacağını bilakis ona sahip çıkılmasının değişmez ilke olduğunu dile getirdiğine işaret etti. 

Hammade, dün Nablus'un Huvvare kasabasında yerleşimci teröristlere ait araçların hedef alındığı ve bir yerleşimcinin şoka girmesine sebep olan eylemin işgal rejiminin saldırgan tutumuna bir cevap olduğunu hatırlatırken işgal rejiminin saldırgan tutumu karşısında direniş eylemlerinin de artış gösterdiğini dile getirdi. 

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar