KASSAM TUGAYLARI CENİN'DE GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI

İslami Direniş Hareketi (Hamas)’ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları, dün akşam (22 Eylül Cuma) Cenin Kampı’nda askeri geçit töreni düzenledi ve şehitlerin ailelerine başsağlığı diledi. 

Görüntülenme: 475 Tarih: 23 Eylul 2023 17:12
KASSAM TUGAYLARI CENİN'DE GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI

İzzeddin El-Kassam Tugayları mücahitleri ellerinde silahları ve başlarında El-Kassam Tugayları bandajlarıyla Cenin Kampı caddelerinde dolaşarak “İzzeddin El-Kassam Tugayları’na selam olsun” sloganları attı.
 

Geçtiğimiz günlerde işgal güçleri tarafından Cenin Kampı’nda şehit edilen üyelerinden Mahmud Es-Sa’di ve Mahmud El-Ar’aravi ile diğer şehitlerin ailelerine başsağlığı dileyen El-Kassam Tugayları’ndan bir heyet de esir komutan Cemal Ebu’l-Heyca’nın evini ziyaret ederek hastaneden çıkan eşine geçmiş olsun dileklerini sundu.
 

Cenin Kampı’nda düzenlenen askeri geçit töreni sırasında El-Kassam Tugayları üyelerinin tatbikat ve eğitim çalışması da yaptığı kaydedildi.
 

İşgal güçlerine karşı direnişte kullandığı el yapımı patlayıcıları daha güçlü hale getiren El-Kassam Tugayları, Salı akşamı Cenin Kampı’na baskın düzenleyen işgal güçleriyle girilen çatışmada şehit düşen Mahmud Es-Sa’di ve Mahmud El-Ar’aravi’nin mücahitlerinden olduğunu duyurmuştu.
 

İzzeddin El-Kassam Tugayları, işgal güçlerinin Cenin Kampı’ndaki direniş iradesini kıramayacağını, şehitlerin ve diğer mücahitlerin işgal ordusuna direniş gruplarının gücünü gösterdiklerini söyledi.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar