SEYYİD ABDULMELİK EL HUSİ SİYONİST LOBİNİN SİNSİ PLANLARINA DİKKAT ÇEKTİ

Yemen Ensarullah hareketinin lideri, dünyadaki Yahudi-Siyonist lobinin ve takipçilerinin İslam ümmetini Peygamber Efendimiz (saa) ve Kur'an'dan ayırmak için her yolu denediğini vurguladı. 

Görüntülenme: 414 Tarih: 17 Eylul 2023 03:27
SEYYİD ABDULMELİK EL HUSİ SİYONİST LOBİNİN SİNSİ PLANLARINA DİKKAT ÇEKTİ

El-Mesire haber kanalının haberine göre Seyyid Abdul Melik el-Husi dün, Amerikan hegemonyasının zayıflaması nedeniyle İslam milletlerinin İslam'a ve ilahi değerlere dönmesi gerektiğini söyledi.

El Husi şunları ekledi: “Müslümanlara yönelik komplolar arttıkça İslami ilkelerimizi kullanmalı ve zorlukları fırsata çevirmeliyiz. Ancak tekfirciler ve Siyonistler, Müslümanları kendi itibar ve hidayet kaynaklarından ayırmaya çalışıyorlar.”

El-Husi, dünyadaki Yahudi-Siyonist lobi ve takipçilerinin İslam ümmetini Peygamber Efendimiz (saa) ve Kur'an'dan ayırmak için her yolu denediğini belirterek “Geldiğimiz aşamada zalimler ve müstekbirler, insan toplumlarını yanıltmaya, insanları ahlaken yozlaştırmaya, onlara hakim olmaya çalışmaktadırlar. Bunu Müslümanları kutsallarından ayırarak yapıyorlar.”

Ensarullah hareketinin lideri, Siyonist lobinin ve Batı'nın amacının halk üzerindeki kontrolü kolaylaştırmak ve onları köleleştirmek olduğuna dikkat çekerek, “Amerika yolsuzluğun ve kötülüğün bayraktarlığını yapıyor ve bunu çok yüzsüzce üstleniyor.” İfadesini kullandı.

parstoday

Yorumlar