EİTAN BEN DAVİD NASRALLAH'IN AÇIKLAMALARINI DEĞERLENDİRDİ

Siyonist rejimin güvenlik teşkilatı başkan yardımcısı "Eytan Bin David", Lübnan Hizbullah hareketinin genel sekreteri Seyyit Hasan NAsrullah'ın açıklamalarının hafife alınmaması gerektiği uyarısında bulundu. 

Görüntülenme: 332 Tarih: 19 Ağustos 2023 16:32
EİTAN BEN DAVİD NASRALLAH'IN AÇIKLAMALARINI DEĞERLENDİRDİ

El-Meyadin'in bildirdiğine göre Eytan Bin David, bu rejimin Kanal 13 televizyonuna verdiği demeçte Seyyid Hasan Nasrullah'ın İsrail'in amansız bir düşmanı olduğunu ve yeteneklerinin hafife alınmaması ve açıklamalarının ciddiye alınması gerektiğini söyledi.

Siyonist rejimin Kanal 13 analisti Tsivi Yehzakli, bu konuda Nasrullah'ın sözlerinin dikkate alınması gerektiğini, kendine olan güveninin arttığını, tehditlerinin ciddiye alınması gerektiğini vurguladı.

Bu açıklamalar Seyyit Hasan Nasrullah'ın konuşmasının ardından ve önde gelen Siyonist medyanın büyük ilgisini çeken Hizbullah'ın 33 Günlük Savaştaki zaferinin 17. yıldönümü münasebetiyle yapılıyor.

Nasrullah, Hizbullah'ın İsrail'e karşı kazandığı 33 günlük zaferinin 17. yıl dönümü münasebetiyle yaptığı açıklamasında, direniş ekseninde savaşın başlaması durumunda geriye "İsrail" diye bir şeyin kalmayacağını söylemişti.

Birkaç gün önce Hizbullah Genel Sekreteri Seyyit Hasan Nasrullah'ın sözlerini yansıtan Siyonist rejim medyası, dikkatleri Nasrullah'ın şu ifadelerine çekmişti: Lübnan'a saldırı olursa İsrail Taş Devrine geri dönecektir.

parstoday

Yorumlar