SİYONİST SUBAYDAN İTİRAF: NASRALLAH ÇOK ZEKİ VE AKILLI BİR İNSAN

Siyonist rejimin üst rütbeli bir yedek subayı, Lübnan Hizbullahı'nın Genel Sekreteri Seyid Hasan Nasrallah'ın açıklamalarına ve "örümcek evi" teorisinin gerçekleşmesine karşı uyarıda bulundu ve kendisinin çok zeki ve akıllı bir insan olduğunu, yaptığı açıklamaların küçümsenmemesi gerektiğini söyledi. 

Görüntülenme: 275 Tarih: 02 Ağustos 2023 08:23
SİYONİST SUBAYDAN İTİRAF: NASRALLAH ÇOK ZEKİ VE AKILLI BİR İNSAN

Siyonist rejim ordusunda harekat dairesinin eski başkanı "İsrail Zif", Kanal 12'ye verdiği röportajda, Lübnan Hizbullah Genel Sekreteri Seyid Hasan Nasrallah'ın açıklamalarının kesinlikle hafife alınmaması ve küçümsemenin yasak olması gerektiğini çünkü O'nun çok akıllı bir insan olduğunu vurguladı.
Seyyid Hasan Nasrallah'ın işgal altındaki topraklarda neler olup bittiğini iyi bildiğini söyledi. Bu nedenle 2000 yılında Güney Lübnan'ın kurtarılmasından sonra teorisi olan "örümcek evi"nin gerçekleştirilmesini önerdi.
Zif, Lübnan Hizbullahı Genel Sekreteri'nin her sabah kendi gazetelerini okuduğunu ve haberleri takip ettiğini, belki de şimdi televizyonda bu ropörtajı izlediğini ve bu nedenle Siyonist rejimin iç parçalanmasına ve bölünmesine tanık olduğunu sözlerine ekledi.
Siyonist ordunun eski harekat başkanı Seyid Hasan Nasrallah'ın artık savaşa gerek olmadığına inandığını vurgulayarak, Netanyahu'ya ağaçtan inmesi için ve  Siyonistleri bir kez daha kendisine karşı birleştirmesi için merdiven vermeyeceğini söylüyor,  ama bunun tersini yapar.
Lübnan Hizbullahı Genel Sekreteri şunları söylemişti: "Medyada bugün ya da yarın Siyonizm düşmanı Başbakan'ın generalleriyle bir araya gelerek güney Lübnan'ın sınırları konusunu görüşeceği söyleniyor. Aptallıklardan ve yanlış seçimlerden sakınmalarını söylüyoruz. Lübnan direnişi yatıştırılmayacak ve İsrail'in herhangi bir aptallığını engellemeye, yüzleşmeye ve özgürlüğe hazır."

irna

Yorumlar