SİYONİST ASKERLER NETANYAHU'YA İSYAN ETTİ

Binlerce Siyonist asker ve gazi benzeri görülmemiş bir eylemle bu rejimin Savaş Bakanı Yoav Galant'ı ve Başbakanı Binyamin Netanyahu'yu hedef alarak kabinesini gayri meşru ilan etti. 

Görüntülenme: 423 Tarih: 01 Ağustos 2023 05:36
SİYONİST ASKERLER NETANYAHU'YA İSYAN ETTİ

İrna'nın verdiği haberde, yargı değişikliği yasa tasarısının onaylanma sürecine karşı çıkan Siyonist rejimin Kanal 13'ü, bu askerlerden 1300'ünün Gallant'a Siyonist Savaş Bakanı ve Netanyahu'ya hitaben şunları söylediğini bildirdi: Sizin hükümetinizin hiç bir meşruiyeti yoktur, askerlerimizi  ölüme gönderiyor.

Bundan önce Siyonist kanal "Kan", İsrail Hava Kuvvetlerinde bu planı protesto eden yedek personel sayısının 260'ı pilot olmak üzere 830'a çıktığını bildirdi.

Öte yandan Siyonist medya Pazartesi gecesi, yargı değişikliği yasa tasarısının olası onaylanması nedeniyle işgal altındaki toprakları terk etmeyi düşünen doktor sayısının arttığını belirtti. 

İşgal altındaki topraklarda yaşayan birkaç bin doktorun bulunduğu WhatsApp grubunda yayınlanan bir mesaja göre, bu doktorlara aralarında Bahreyn ve BAE'nin de bulunduğu Fars Körfezi ülkelerinden hastanelerde ve sağlık kuruluşlarında çalışmak üzere cazip teklifler geldi.​

parstoday

Yorumlar