SİYONİST MEDYA ORGANLARI HİZBULLAH İLE ÇATIŞMA ÖNGÖRÜYOR

İbranice yayın yapan medya Filistin'in işgal altındaki kuzey kesiminde bir çatışma olasılığından bahsederken, Netanyahu bir kez daha Hizbullah'ı tehdit etti. 

Görüntülenme: 292 Tarih: 31 Temmuz 2023 17:40
SİYONİST MEDYA ORGANLARI HİZBULLAH İLE ÇATIŞMA ÖNGÖRÜYOR

Siyonist rejimin Kanal 14'ü, kuzey sınırında (işgal altındaki Filistin) her an güvenlik krizi çıkma ihtimalinin olduğunu duyurdu.
İbranice yayın yapan bu kanal raporunda, İsrail'in güvenlik ve askeri kurumlarının, ana nedeninin İsrail'deki iç sosyal ve siyasi gelişmeler olan kuzey sınırında bir güvenlik krizine hazırlandığını vurguladı ve bu Siyonist kanalın uzmanlarına göre Hizbullah, İsrail rejiminde ortaya çıkan çok büyük bir zaafı kullanmak istiyor ve bunu yıkıcı bir darbe indirmek için iyi bir fırsat olarak görüyor. Bu haberin gölgesinde Benyamin Netanyahu, bugünkü kabine toplantısının başında da tehditkar yaklaşımını sürdürdü.
Basında çıkan haberlerin ve uzmanların kaygısının aksine, dış tehditlerin bizi korkutmadığını iddia etti ve Hizbullah Genel Sekreteri'nden gücümüzü kullanmasını istiyorum.
Bu bağlamda Siyonist rejimin Savaş Bakanı, bir savaş çıkması durumunda Lübnan'ı Taş Devri'ne geri döndüreceklerini iddia etti.

tesnim

Yorumlar