NASRALLAH: SİYONİST REJİM ÇÖKÜŞ YOLUNDA

Lübnan Hizbullah Genel Sekreteri Muharrem gecelerinde yaptığı konuşmalarda Siyonist rejimin çöküş yolunda olduğunu ve düşmanın en kötü günlerini yaşadığını duyurdu. 

Görüntülenme: 448 Tarih: 27 Temmuz 2023 17:59
NASRALLAH: SİYONİST REJİM ÇÖKÜŞ YOLUNDA

Hizbullah'ın Lübnan Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrullah, Lübnan'ın güney banliyölerinde düzenlenen muharrem merasimlerinin yedinci gecesinde yaptığı konuşmada, 1982'de Siyonist düşman Lübnan'ı işgal edip Beyrut'a girdiğinde, Lübnanlıların bir kuşağının Siyonist ordunun yenilebileceğine inandığını açıkladı.
Lübnan'daki Hizbullah Genel Sekreteri'ne dayanarak: "Bu inancımız saha direnişi şeklini aldı ve 1985'te düşmana yenilgiyi dayatmayı başardı ve bu başarısızlıklar 2000 yılındaki büyük başarısızlığa kadar devam etti ve o andan itibaren Siyonist ordu Arap dünyasında yenilebilir ordu olarak adlandırıldı."
Allah'a güvenerek, direnerek ve sebat ederek Lübnan'daki direnişin düşmanı yenmeyi başardığını ve bu sayede dünyadaki birçok insanın görüşlerini değiştirdiğini sözlerine ekledi.
Nasrullah, 2000 yılından sonra Arap dünyasında ve işgalci rejimde farkındalığın değiştiğini ve Siyonist göçmenlerin peşpeşe krizlere girdiğini vurgulayarak, bugüne kadar çöküş yolunda olduklarını görüyoruz.
Lübnan Hizbullahı Genel Sekreteri, Siyonist düşmanın tarihinin en kötü günlerini yaşadığına dikkat çekti.
Seyyid Hasan Nasrullah konuşmasının bir başka bölümünde ABD'nin Oslo Anlaşması'nda Filistinlilere verdiği sözlere atıfta bulunarak, bunu Amerikan ve İsrail'in boş ve aldatıcı vaatlerinin bir başka örneği olarak değerlendirdi.
Konuşmasının sonunda şunları söyledi: "Direnişe ve dine bağlılık, bir zamanlar bir gelenek biçiminde, atalarımızdan miras alırız ve bir kez de tutku ve duyguyla ona bağlı kalırız ama bir kez daha, özellikle Muharrem ayında içimizde oluşan bir inanç ve inanç sonucunda elde edilir ve bu nedenle bu inancı güçlendirmemiz gerekir."

Tesnim

Yorumlar