SİYONİST ORDU İSTİHBARAT TEŞKİLATI AMAN'DAN SAVAŞ KEHANETİ

Siyonist rejimin askeri istihbarat servisi, yakında Lübnan Hizbullah'ı ile kuzey cephesinde topyekun bir savaşın başlayabileceğini duyurdu. 

Görüntülenme: 392 Tarih: 09 Temmuz 2023 01:02
SİYONİST ORDU İSTİHBARAT TEŞKİLATI AMAN'DAN SAVAŞ KEHANETİ

Siyonist rejimin "Aman" olarak bilinen askeri istihbarat servisi, bu rejimin Lübnan Hizbullah'ına karşı caydırıcılık gücünü kaybettiğini ve kuzey cephesinde topyekun bir savaş çıkma olasılığını gündeme getirdi.

Siyonist rejimin askeri istihbarat servisine bağlı kaynaklar şunları duyurdular:

“Lübnan'da Hizbullah'a karşı caydırıcılık gücünün kaybolması, Hizbullah'ın sınırdaki eylemlerinin sürmesine ve gerginliğin ortaya çıkmasına yol açmıştır. Bu eylemlerden en provokatiflerinden biri de Batı Şeria'daki güvenlik gelişmeleri ile eş zamanlı olarak Hizbullah'ın İsrail'e ait bölgeye çadır kurmasıdır.”

Öte yandan Siyonist rejim ordusunun eski sözcüsü Roni Melnis, Netanyahu kabinesini şiddetle eleştirerek şunları söyledi:

İsrail kabinesi Cenin'de caydırıcılık oluşturmaya çalışıyor ama aynı zamanda Hizbullah'tan korkuyor. Bu grup bir aydır sınırlarımızın içinde çadır kuruyor ama biz onu sökemiyoruz ve bu İsrail'in caydırma kabiliyetine bir lekedir.”

Parstoday

Yorumlar