CENİN DİRENİŞ GRUPLARINDAN İRAN'A TEŞEKKÜR

Siyonist rejim güçlerinin Pazartesi sabahından bu yana Cenin kentine ve kampına karadan ve havadan düzenlediği saldırılar devam ediyor. Filistin direnişi ise saldırılara güçlü bir şekilde cevap veriyor. 

Görüntülenme: 295 Tarih: 09 Temmuz 2023 08:04
CENİN DİRENİŞ GRUPLARINDAN İRAN'A TEŞEKKÜR

İşgalci İsrail rejim güçleri, direnişin güçlü cevabı karşısında bazı bölgelerde saldırılarına son vererek çekilmek zorunda kaldı.
Filistin direnişinin Siyonist rejimle çatışmaları devam ederken Cenin'deki Filistin Direniş Grupları Odası direniş gruplarının işgalcileri yenmek için birlik olduğunu vurguladığı bir açıklama yayınladı.
İşgal rejiminin saldırganlığı devam ettiği müddetçe direniş güçlerinin hep birlikte işgal rejimine karşı mücadelesini devam ettireceğini vurgulayan Cenin Direniş Grupları Odası, Siyonist rejim İsrail’i batı Şeria’ya karşı yapılacak herhangi bir saldırının sonuçları konusunda uyardı. 
Direniş medyasına ve sağlık çalışanlarına destekleri dolayısı ile teşekkür eden Filistinli Direnişçiler, Cenin direnişinde şehit olan direnişçilerin ailelerine başsağlığı dileyip teşekkürlerini sunarak ‘Filistin, şehitlerimizin fedakarlığını asla unutmayacaktır’ dedi.
Cenin Direniş Grupları Odası Filistin direnişine verdiği destekten dolayı İran’a teşekkürlerini sundu ve: “San’a’dan Tahran’a bütün direniş cephesine bize ve  halkımıza verdikleri destek için teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.
Direnişin Filistin özgür oluncaya dek devam edeceğini vurgulayan Cenin Direniş Grupları Odası: ‘Allah'a, halkımıza ve tüm özgür ruhlu insanlara söz veriyoruz ki Zafere ve kurtuluşa kadar cihat, direniş ve mücadele çizgisinde sebat edeceğiz’ ifadelerini kullandı.

Tesnim

Yorumlar