FİLİSTİN HALKINI ÖZGÜRLEŞTİRMENİN TEK YOLU DİRENİŞTİR

İran-Filistin Parlamenter Dostluk Grubu, yayınladığı mesajda direnişin, Filistin halkının özgürlüğüne giden tek yol olduğu vurgulandı. 

Görüntülenme: 362 Tarih: 09 Temmuz 2023 17:23
FİLİSTİN HALKINI ÖZGÜRLEŞTİRMENİN TEK YOLU DİRENİŞTİR

İran-Filistin Parlamenter Dostluk Grubu, yayınladığı mesajda, Siyonist rejimin son dönemde Cenin ve Batı Şeria'da işlediği cinayetleri kınarken, bunu bir direnişin kanıtı, Filistin halkının özgürlüğüne giden tek yol olarak değerlendirdi.

Milletin Evi Haber Ajansının bildirdiğine göre İran-Filistin Parlamenter Dostluk Grubu, Siyonist rejim tarafından Cenin ve Batı Şeria'da son zamanlarda işlenen cinayetleri kınayan bir mesaj yayınlayarak BM Genel Sekreteri Antonio Guterres'ten BM'nin Siyonist rejimin cinayetlerine  ilişkin sessizliğine ve pasifliğine son vermesini istedi.

İran-Filistin Parlamenter Dostluk Grubu'nun mesajının metninde şu ifadelere yer verildi:

“Direniş, Filistin halkını özgürleştirmenin tek yolu olarak  sahte ve geçici rejim ile her türlü uzlaşma ve normalleşmenin yenilgisidir."

Bu mesajın devamında ise , Siyonist rejimin Cenin'de işlediği cinayetlere karşı uluslararası toplumun sessizliği ve pasifliğinin, insan hakları savunucularının temel insan haklarının açık ihlaline karşı çifte standardını gösterdiği belirtiliyor.

Parstoday

Yorumlar