SİYONİST LİDERLER BİRBİRİNE DÜŞTÜ

Bazı kaynaklar, Siyonist rejimin İç Güvenlik Bakanı "Itamar Ben Gower" ile bu rejimin Başbakanı "Benjamin Netanyahu" ve Şabak başkanı "Yu Avgalant"ın güvenlik toplantısında sözlü olarak karşı karşıya geldiğini bildirdi. 

Görüntülenme: 413 Tarih: 29 Haziran 2023 19:29
SİYONİST LİDERLER BİRBİRİNE DÜŞTÜ

İranpress haber ajansının bildirdiğine göre Siyonist rejimin başkanı "Ishaq Herzog" ve savaş bakanı "Yaouv Gallant"ın sırasıyla  Filistin Özerk Teşkilatı Başkanı "Mahmud Abbas" ve "Hüseyin el-Şeyh" ile temasları siyonist rejimin İç Güvenlik Bakanı Itamar Ben Gower'ın öfkesine ve bir güvenlik toplantısında Netanyahu ve Gallant ile sözlü tartışmasına yol açtı.

Bu güvenlik toplantısında Ben Guwer, Hasan el-Şeyh'e saldırırken, Siyonist yerleşimcilerin Filistinlilere yönelik baskın ve saldırılarını savundu.

Siyonist rejimin İç Güvenlik Bakanı ayrıca bir hafta boyunca, Batı Şeria'daki Ramallah'ın kuzeyindeki Siyonist yerleşim yeri "Aili"de Siyonist karşıtı operasyonun ardından kabine toplantısı yapmak istediğini ancak talebini kimsenin kabul etmediğini ama şimdi bir gün içinde Batı Şeria'daki yerleşimcilerin eylemleri nedeniyle kendisini acil bir toplantının içinde olduğunu söyledi.

parstoday

Yorumlar