SİYONİST REJİMİ SİBER SALDIRI KORKUSU SARDI

Siyonist rejimin siber örgütünün başı, İslam Cumhuriyeti'nin bu yeteneklerinden duyduğu korkuyu İran'ın siber yapısına yönelik tehditlerinin arkasına sakladı. 

Görüntülenme: 437 Tarih: 29 Haziran 2023 17:04
SİYONİST REJİMİ SİBER SALDIRI KORKUSU SARDI

Tel Aviv Üniversitesi'nde İnternet Haftası münasebetiyle bir konuşma yapan Gaby Partnoy, İran'ın iç sahnedeki ana tehdit ve tehlikesi olduğunu söyledi.
Aynı zamanda İsrail'e karşı siber saldırı düzenleyen herkesin bunun bedelini ödemesi gerektiği tehdidinde bulundu.
İbranice yayın yapan bu medyaya göre, bu sabah Tel Aviv Üniversitesi'nde İnternet Haftası münasebetiyle bir konuşma yapan Partinoy şunları itiraf etti: "İran büyük bir siber risk olarak görülüyor. İran ve Hizbullah'a atıfta bulunan bu Siyonist yetkili, İsrail vatandaşlarını tehdit eden tarafların bedelini ödeyeceğini iddia etti."
Bu konuda İsrailli bir siber yetkiliye tehditlerinde neden Rusya'dan bahsetmediğini soran Ynet, yine Rusya'dan bahsetmeden tüm saldırıların ve hacker'ların bize zarar verdiğini ve kendimizi bu saldırılara hazırladığımızı iddia etti.
İbranice yayın yapan medyasına göre, İsrailli yetkili İran'ı (Siyonist rejime) yönelik en büyük siber tehdit olarak tanımlarken, İsrailli yetkilinin konuşmasının ardından kürsüye çıkan Beyaz Saray'ın internet direktörü ve Biden'ın danışmanının Rusya ve Çin'i Batı dünyasına siber tehdit olarak tanıttığını söyledi.
Rapor devam ediyor, ancak görünüşe göre Partnoy İsrail'e yönelik ana tehdit olarak yalnızca İran'ı görüyor ve bu yetkili bile bir dizi İranlı siber aktivistin isimlerinden bahsetti.

tesnim

Yorumlar