HİZBULLAH'TAN ULUSLARARASI TOPLUMA ÇAĞRI

Lübnan Hizbullah Hareketi, Kuran-ı Kerim’e saygısızlık ve hakaretin, kınanmış ve kabul edilemez bir eylem olduğunu ve bu eylemin Siyonist rejimin terör ve ırkçılığının en üst seviyesini gösterdiğini açıkladı. 

Görüntülenme: 567 Tarih: 25 Haziran 2023 18:17
HİZBULLAH'TAN ULUSLARARASI TOPLUMA ÇAĞRI

Hizbullah tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: ‘Urif ve Tarmasiya köylerinde yerleşimci çetelerin gaspçı ve işgalci hükümetin koruması altında camilere saygısızlıkta bulunması ve Kuran-ı Kerim'i yakması, evleri işgal etmesi ve ürünleri tahrip etmesi suçtur ve tüm dini, insani ve ahlaki değerlere aykırıdır.

Allah'ın Kitabına hakaret, terörizm ve ırkçılığın en yüksek derecesini gösteren kınanmış ve reddedilmiş bir eylemdir ve insanların inanç ve ibadetlerini etkilemektedir.

Biz, İslam ve Arap hükümetleri ile insan hakları ve uluslararası kuruluşlardan Siyonist rejimin suç teşkil eden bu eylemlerini kınamak için gereken her şeyi yapmalarını ve bu tip eylemlerin tekrarını ve yerleşimci çetelerin saldırılarını ve benzeri terör eylemlerini önlemek için gerekli tüm önlemleri almalarını istiyoruz.’

parstoday

Yorumlar