HÜSAM BEDRAN'DAN BATI ŞERİA AÇIKLAMASI

İslami Direniş Hareketi (Hamas) Siyasi Birimi üyesi Hüsam Bedran, işgal güçlerinin Batı Şeria’daki direnişi durdurma imkânlarından yoksun olduğunu ve cinayetlerini artırmasının direnişten acı verici darbeler aldığının delili olduğunu söyledi. 

Görüntülenme: 367 Tarih: 24 Haziran 2023 17:57
HÜSAM BEDRAN'DAN BATI ŞERİA AÇIKLAMASI

Bedran, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, direnişin işgal rejiminin planlarını bozduğunu, peş peşe krizler yaşamasına yol açtığını, sürekli gelişmesiyle ve yeni taktikleriyle işgalcileri şaşırttığını ifade etti.
 

İşgal rejiminin Batı Şeria sakinlerini korkutmak için psikolojik savaşa başvurduğunu ve her seferinde başarısız olduğunu belirten Bedran, işgalcilerle açık bir savaşta olduklarını ve mücadelenin devam ettiğini dile getirdi.
 

Bedran, “Bugünkü Filistinli nesli Filistin davasının ölmeyeceğini, bilakis zafere ve özgürlüğe kadar nesilden nesle aktarılarak varlığını sürdüreceğini her gün bir kez daha ispat ediyor” dedi.
 

İşgal ordusunu “bir grup çete üyesi, paralı asker ve katil sürüsü” olarak niteleyen Bedran, Yahudi yerleşimci çetelerinin ne olduğunu tüm dünyanın gördüğünü kaydetti.
 

Bedran, işgal güçlerine direnen Filistinli devrimci gençlerin Filistin beldelerine saldıran Yahudi yerleşimcilere karşı koymaktan aciz olmadıklarını bildirdi.
 

Hamas lideri, Filistin Yönetimi’nin Filistin halkını korumadığını ve Yahudi yerleşimcilerin saldırılarına karşı kendilerini korumaları için Filistinlilere silah vermeyeceğini söyledi.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar