NASIR KENANİ: SİYONİST REJİM SUÇ VE KÖTÜLÜKLERİNE DEVAM EDEREK ÖMRÜNÜ KISALTIYOR

Dışişleri Bakanlığı sözcüsü, Siyonist rejimin mazlum Filistin halkına yönelik vahşi saldırılarına cevaben, Siyonist rejimin suç ve kötülüklerine devam ederek ömrünü kısalttığını yazdı. 

Görüntülenme: 367 Tarih: 23 Haziran 2023 11:43
NASIR KENANİ: SİYONİST REJİM SUÇ VE KÖTÜLÜKLERİNE DEVAM EDEREK ÖMRÜNÜ KISALTIYOR

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Nasır Kenani, mazlum Filistin ulusunun Siyonist rejimin barbarca saldırılarına karşı gösterdiği direnişe yanıt olarak Twitter hesabından, "Rüzgar eken fırtına biçer." yazdı.
"Direniş, Filistin ulusunun teröre, işgale ve apartheid'a karşı doğal ve meşru tepkisidir ve Filistin'in mazlum ama dirençli halkı da örgütlü terörü ve Siyonist şerri cevapsız bırakmayacaktır." belirtti.
Kenani, Siyonist rejimin suçun ve kötülüğün devam etmesiyle ömrünü kısalttığını da yazdı.
Siyonist rejim, ordu ile Şabak arasındaki ortak bir operasyonda, Hermes 450 insansız hava aracını kullanan bir arabada üç Filistinli direniş kuvvetine suikast düzenledi.
Filistin İslami Cihat hareketinin "Saray-ı Kudüs" askeri koluna bağlı Cenin Taburu yaptığı açıklamada, Siyonist rejimin insansız hava aracı operasyonunda bu gruba bağlı 3 askerin şehit olduğunu duyurdu.
Siyonist rejimin bu suçu direniş gruplarının tepkisini takip etti. Siyonist rejim tarafından Batı Şeria'daki Filistinli direnişçilerin insansız hava araçlarıyla hedef alınmasının, direnişçilerle baş edemediğinin ve başarısızlığının kanıtı olduğunu açıkladılar.
Filistin İslami Direniş Hareketi'nin (Hamas) sözcüsü Hazem Kasım, Filistinli gençlerin Siyonistler tarafından katledilmesine cevaben bir açıklama yaptı ve Siyonist düşman ordusunun Filistinli gençlere suikast düzenlemek için insansız hava araçları kullanmasının tehlikeli bir eylem olduğunu ve yakında ulusun ve Filistin direnişinin ezici tepkisiyle karşılaşacağını duyurdu.

tesnim

Yorumlar