SİYONİST ANALİSTTEN MISIR İTİRAFI

Siyonist bir analist, iki taraf arasında imzalanan barış anlaşmasına rağmen Mısır halkının Siyonist rejime karşı nefretinin arttığına dikkat çekti. 

Görüntülenme: 445 Tarih: 07 Haziran 2023 17:28
SİYONİST ANALİSTTEN MISIR İTİRAFI

İsrail Elyevm gazetesine demeç veren Siyonist analist Ariel Kehana, 40 yıllık maziye sahip olan İsrail ve Mısır ilişkilerine rağmen, Mısır halkının İsrail rejimine karşı nefretinin giderek arttığını belirtti.

Açıklamada, Mısır ile Siyonist rejim arasında Camp David barış anlaşmasının imzalanmasının üzerinden 45 yıl geçmesine rağmen bu sürecin hala istenilen sonuçlara ulaşmadığı kaydedildi.

Kehana, Mısır'lı asker Muhammed Salah'ın işgal altındaki topraklarla ortak sınırda düzenlediği operasyona ve üç Siyonist askerin ölümüne işaret ederek, şu ifadelerde bulundu: bu operasyondan alınacak ders şu ki, Kahire ve Tel Aviv arasında güvenlik ve siyasi işbirliklerine rağmen, Mısır halkı Siyonist rejimden nefret ediyor ve bu nefret giderek daha da artmaktadır.

Siyonist gazeteci Yoni Ben Menachem de Mısır ve Ürdün güvenlik servislerinde Müslüman ve dindar güçlerin varlığının barış anlaşmalarını tehlikeye attığını duyurdu.

parstoday

Yorumlar