HAZIM KASIM: İŞGALCİ REJİMİN CİNAYETLERİNE KARŞILIK VERMEK FİLİSTİN HALKININ EN DOĞAL HAKKI

Filistin İslami direniş Hareketi sözcüsü Salı günü bir siyonistin Nablus'ta yaralanmasına yönelik yaptığı açıklamada, saldırgan ve işgalci rejimin cinayetlerine karşılık vermek Filistin halkının en doğal hakkıdır, ifadelerini kullandı. 

Görüntülenme: 384 Tarih: 07 Haziran 2023 04:04
HAZIM KASIM: İŞGALCİ REJİMİN CİNAYETLERİNE KARŞILIK VERMEK FİLİSTİN HALKININ EN DOĞAL HAKKI

Siyonist rejim ordusunun sözcüsü Avihai Adrey, Salı gecesi Nablus'un güneyindeki "Zatara" kontrol noktasına açılan ateş sonucu bir Siyonistin yaralandığını belirtti.

Yerel kaynaklara göre, tetikçi Siyonist araca 12 kurşun sıktı ve kaçmayı başardı.

IRNA'nın verdiği habere göre "Hazem Kasım", "Zatara kontrol noktasına ateş açılması, cesur direniş güçlerinin Batı Şeria'daki Siyonist terör merkezlerine yönelik saldırılarının devamının kanıtıdır", İşgalcilerin halkımıza ve kutsal alanlarımıza yönelik suçları, düşman ordusuna ve yerleşimcilere karşı daha fazla direnişle karşılık bulacaktır ve bu da halkımızın en doğal hakkıdır, açıklamasında bulundu.

Bu Siyonistin yaralanması, Nablus'un güneyindeki Hawara yerleşiminde Pazartesi gecesi bir araba kovalamacası sonucu 2 Siyonist askerin yaralandığı bir zamana denk geliyor.

Bu eylemin, Siyonist rejimin 2 yaşındaki Filistinli çocuk Muhammed Haitham el-Tamimi'yi şehit etme suçuna tepki olarak yapıldığı söyleniyor.

parstoday

Yorumlar