KÖŞEYE SIKIŞAN IRKÇI İSRAİL ARABULUCULARIN KAPISINI ÇALDI

Filistin Direniş Grupları Siyonist rejimin Gazze'de durumu sakinleştirmek için arabuluculuk yapmaya yeltendiğini açıkladı. 

Görüntülenme: 454 Tarih: 11 Mayıs 2023 15:44
KÖŞEYE SIKIŞAN IRKÇI İSRAİL ARABULUCULARIN KAPISINI ÇALDI

Iran Press haber ajansının belirttiğine  göre, Filistin direniş gruplarının ortak operasyon odası, el-Meyadin ile yaptığı görüşmede bu haberi duyarak, Siyonist düşmanla uzun vadeli bir savaşa ve harekâtın kapsamını genişletmeye hazır olduğunu ve gerekirse roket saldırılarını sürdüreceğini duyurdu. Siyonist rejimin  sözkonusu yalvarışları şimdiye kadar işgal altındaki topraklarda çatışmayı durdurma ve ateşkes sağlama çabaları sonuçsuz kaldığı bir sırada gerçekleşti. 

İşgal altındaki topraklardan gelen son  haberlerde, medya kaynaklarının bildirdiğine göre Gazze Şeridi'nden atılan roketler sonucu işgal altındaki bölgelerin güneyinde 16 Siyonist yaralandı.İsrail Savaş Bakanı Yoav Gallant da Çarşamba gecesi Gazze'den işgal altındaki bölgelere 400 roket atıldığını itiraf etti. İşgal altındaki toprakların güneyindeki "Aşkalan" ve "Sedirot" gibi bölgelere ait binaların, direniş güçlerinin Gazze Şeridi'nden işgal edilen topraklara yönelik roket saldırılarıyla hedef alındığı belirtiliyor.

parstoday

Yorumlar