KORSAN İSRAİL SİBER SALDIRILARLA SARSILIYOR

Siyonist rejime yönelik siber saldırıların devamında bu kez bu rejimin ordu radyosunun internet sitesi siber saldırı sonucu erişimden kalktı. 

Görüntülenme: 415 Tarih: 11 Mayıs 2023 14:13
KORSAN İSRAİL SİBER SALDIRILARLA SARSILIYOR

Siber saldırılar, savaş için güçlü ve düşük maliyetli bir seçenek haline gelirken, çeşitli grupların Siyonist rejimin altyapısına ve hayati bilgilere erişime ve bunların yayılmasına yönelik siber saldırıları, bu rejimin içi boş siber heybetinin çökmesine neden oldu.

 İran Press'in haberine göre, Siyonist medya bu haberi Perşembe sabahı rejimin ordu radyosuna ait web sitesinin bir siber saldırı tarafından hedef alındığını ve erişime kapatıldığını duyurdu.Çarşamba akşamı "Anonim Sudan" hacker grubu  Siyonist rejimi tehdit ederek, bu grubun Gazze'ye tam destek verdiğini belirtti.

Geçen haftalarda Siyonist rejimin çeşitli merkezlerinin internet siteleri her gün siber saldırıların hedefi oldu.Siyonist rejimin kırılganlığı Rejim bu siber saldırı dalgasına karşı, Mossad olarak bilinen Siyonist istihbarat ve özel harekât örgütünün siteleri ve Knesset (bu rejimin parlamentosu) dahil olmak üzere en hassas sitelerini bile hackledi.​

parstoday

Yorumlar