IRKÇI İSRAİL SİBER SALDIRILARLA SARSILIYOR

İsrail televizyon Kanal 14'ü pazar akşamı siber yetkililerin İsrail Ordu Radyosu'nun internet sitesinde saatlerce süren kesinti sonrasında bir siber saldırı fark ettiğini duyurdu. 

Görüntülenme: 388 Tarih: 01 Mayıs 2023 18:45
IRKÇI İSRAİL SİBER SALDIRILARLA SARSILIYOR

İsrail televizyon Kanal 14'ü, İsrail Ordu Radyosu internet sitesine yönelik siber saldırının bugün öğlen saatlerinde gerçekleşmiş olmasına rağmen siber savunma yetkililerinin bunu birkaç saat sonra öğrendiğini duyurdu. 
Haberin devamında ilk başta sitede teknik bir sorun olduğu düşünüldü ancak daha sonra bu sitenin bir hacker saldırısına maruz kaldığını ve hackerların siteye sızdığını fark ettiler.
Filistin medyasına göre, son birkaç gün içinde "Anonymous Sudan" bilgisayar korsanlığı grubu İsrail sitelerine yönelik çok sayıda siber saldırıyı hedef aldı ve bu saldırılarda İletişim Şirketi ve İnternet Hizmet Şirketi, Tel Aviv Üniversitesi, Jerusalem Post gazetesi ve su şirketi gibi çeşitli internet siteleri geçici olarak erişime kapatılmıştı.
En önemli siber saldırılardan biri, Siyonist rejimin hakkında bilgi yayınlamamaya çalıştığı Siyonist silah şirketine yönelikti.

tesnim

Yorumlar