SİYONİST GENERAL İSHAK BRİCK: İRAN'IN VERECEĞİ TEPKİDEN KORKUYORUZ

Siyonist rejimin bir yedek generali, Tel Aviv'in İran'ın barışçıl nükleer programına karşı askeri bir maceraya atılamayacağını kabul ederek, İran'ın İsrail rejimi karşısındaki gücünün yüzlerce kat arttığını söyledi. 

Görüntülenme: 443 Tarih: 20 Nisan 2023 01:00
SİYONİST GENERAL İSHAK BRİCK: İRAN'IN VERECEĞİ TEPKİDEN KORKUYORUZ

Ray El-Yevm Gazetesine göre, Siyonist rejimin yedek kuvvetlerinde bir general olan İshak Brick, bu rejimin bölgedeki gerçek doğası ve savaşçı doğasından bahsetti ve Tel Aviv'in İran'ın barışçıl nükleer programını yok edemediğini kabul etti ve 2009 yılında Tel Aviv'in İran'ın nükleer programına askeri bir saldırı başlatma kararı aldığını ve bu amaçla yaklaşık 4 milyar dolar kredi sağladığını söyledi.
Brick: "O zamanlar İran'ın nükleer tesisleri tek bir yerde yoğunlaşmıştı, bu yüzden onlara saldırmak bugün olduğundan çok daha kolaydı ve (bu Siyonist orduya göre) bu ülkenin atom bombası inşasına yönelik ilerlemesini askıya alabilir."
Aynı zamanda Siyonist rejimin bu macerayı yürütemeyeceğine ve sonuçlarından korktuğuna da dikkat çekti: "Ancak bu saldırı başarısız oldu. Nedeni ise, o dönemde Ordu Genelkurmay Başkanlığı'ndaki çok üst düzey kaynaklardan duyduklarıma dayanıyor. Ordu komutanları, saldırının başarılı olması halinde İran'ın nükleer programını en fazla birkaç ay kesintiye uğratabileceği sonucuna vardılar. Öte yandan İran'ın İsrail'e indireceği darbe arkasında çok fazla hasar ve can kaybı bırakacağı için bu kararı uygulamamaya karar verdiler."
Bu Siyonist General: "Aradan 14 yıl geçti, bugün İran'ın tek bir yerde ve karada olan ve saldırıya açık nükleer tesisleri eskisi gibi değil. Bu ülke nükleer merkezlerini yerin derinliklerine ve birkaç yere taşımış ve benim edindiğim bilgilere göre bu merkezlerin bir kısmı onlarca metre derinliğe taşınmış durumdadır."
Bu Siyonist asker şöyle itiraf etti: "İran'ın İsrail'e yönelik tehdidi bugün geçmişte olduğundan daha tehlikeli hale geldi ve İran'ın tehdit gücünün 2009'a göre yüzlerce kat arttığı ve özellikle artık İran'ın uzun menzilli füzelerle İsrail'i hedef alma kabiliyetine sahip olduğu söylenebilir."

tesnim

Yorumlar