ŞEYH HASAN EL BAĞDADİ: KORKAK SİYONİSTLERİN GAZZE'YE SALDIRACAK GÜCÜ YOK

Hizbullah Hareketi merkez konsey üyesi Şeyh Hasan el-Bağdadi, Mescid-i Aksa ve Filistin meselesinin Filistin halkına has olmadığını söyleyerek, İslami mukaddesatın ve Müslüman meselelerinin savunulmasında tüm alanların birliğine vurgu yaptı. 

Görüntülenme: 662 Tarih: 11 Nisan 2023 11:34
ŞEYH HASAN EL BAĞDADİ: KORKAK SİYONİSTLERİN GAZZE'YE SALDIRACAK GÜCÜ YOK

Şeyh Hasan el-Bağdadi, yaptığı açıklamada şöyle dedi: "Korkak Siyonistlerin savunmasız ibadet edenlere yönelik affedilmez ve vahşi saldırganlığı, Müslümanların duygularını incitmektedir."

Hizbullah Hareketi yetkilisi Şeyh el-Bağdadi, Ensar kasabasında düzenlenen dini lider Seyyid Muhammed Bakır el-Sadr'ın şehadetinin 43. yıl dönümü törenlerinde yaptığı konuşmada: "Siyonist rejim Gazze Şeridi'ne saldırmaktan acizdir." dedi.

Hizbullah yetkilisi, Lübnan'ın iç durumuna ilişkin olarak ise sadece kendilerini düşünen, ülkenin istikrarını ve halkın acısını umursamayan yetkilileri eleştirerek şöyle dedi: "Yalnızca Amerika'yı memnun etmeye ve onun kin ve nefret dolu programlarını uygulamaya çalışıyorlar."

Şeyh Hasan el-Bağdadi, açıklamasının devamında şöyle dedi: "Bugün tek çözüm, ülke çıkarlarını dikkate alarak ülke içinde ciddi bir diyaloğa dönmek ve ekonomik krizinden çıkmaktır."

rasthaber

Yorumlar