İRAN'IN SİLAH İHRAÇ ETMESİ SİYONİST REJİMİ ENDİŞELENDİRİYOR

Siyonist rejimin Savaş Bakanı, Münih güvenlik toplantısının oturum aralarında yaptığı bir konuşmada, İran'ın silahlarını ihraç etmek için Belarus ve Venezuela da dahil olmak üzere 50'den fazla ülkeyle müzakere ettiğini iddia etti. 

Görüntülenme: 393 Tarih: 18 Şubat 2023 16:42
İRAN'IN SİLAH İHRAÇ ETMESİ SİYONİST REJİMİ ENDİŞELENDİRİYOR

Siyonist rejimin Savaş Bakanı Yoav Gallant, Münih güvenlik toplantısının oturum aralarında yaptığı konuşmada, İran'ın silahlarını ihraç etmek için Belarus ve Venezuela da dahil olmak üzere 50'den fazla ülkeyle pazarlık yaptığını iddia etti.
BAE ve Bahreyn yetkililerinin katıldığı bir toplantıda konuşan, hassas hedefleme kabiliyetine sahip insansız hava araçları ve güdümlü silahların ihracatı için bu istişarelerin sürdüğünü söyledi.
Asılsız tutumlarını sürdüren Gallant, İran'ın nükleer programının doğasına ilişkin bazı iddiaları yineledi ve "İran'ın nükleer silah edinmesini engellemekten bahsederken, tüm olası yöntemler, tekrar ediyorum, tüm olası yöntemler masada olmalıdır." söyledi.
Bu Siyonist yetkili ayrıca, füzeler ve ilgili teknolojilerin yanı sıra gelişmiş askeri sistemlerin alım ve ihracatını içeren ve Ekim 2023'e kadar geçerli olan silah ambargosuna rağmen, İran'ın gelişmiş silahların bölge dışına yayılmasını genişlettiğini iddia etti.

tesnim

Yorumlar