SİYONİST RAFAEL SİLAH ŞİRKETİ BAE'DE OFİS AÇTI

Siyonist Silah Şirketi “Rafael”, Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki ofisinin açıldığını açıkladı ve bunu “tarihi bir olay” olarak nitelendirdi. 

Görüntülenme: 407 Tarih: 18 Şubat 2023 11:52
SİYONİST RAFAEL SİLAH ŞİRKETİ BAE'DE OFİS AÇTI

Bu ofisin açılışı, 60 ülkeden bin 300 şirketin katılımıyla Abu Dabi’de başlayacak olan “IDX” savunma fuarının başlamasıyla eş zamanlı olarak gerçekleşecek.

Rafael” şirketinin başkanı ve CEO’su “Yao Har-Oven” yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Rafael’in BAE ile ilişkisini güçlendirmeye yönelik bu somut adımı memnuniyetle karşılıyoruz. Artık bu şekilde BAE’de yatırıma giden yolda bir köprü kurduğumuzu ve bu ülkede çalışmalarımızı sürdürmekten heyecan duyduğumuzu söyleyebiliriz.

Rafale şirketi ile BAE hükümeti arasındaki ilişkinin başlangıcı 2021’de Dubai’deki hava fuarıydı. “Rafael Company, bölgesel tehditlerle mücadele etmek için en iyi çözüm doğrultusunda ilişkilerini kurmayı ve derinleştirmeyi amaçlamaktadır.

Bu şirket, Abu Dabi’deki IDEX savunma sanayi fuarında, dronlara, top mermilerine ve roketlere karşı kullanılan Demir Işın lazer silahı da dahil olmak üzere bazı yeni savunma silahlarını sergileyecek.

Ayrıca bu şirket, bu sergide Fotoelektrik Yer Gözlem Sistemi (LightSat) dahil olmak üzere yeni uzay projelerinden bazılarını tanıtacak.’

Siyonist rejim ile Birleşik Arap Emirlikleri arasındaki askeri işbirliği, 2020 yılında imzalanan uzlaşma anlaşması ve ilişkilerin kamuoyuna duyurulmasının ardından kamuoyuna açıklandı. Bu bağlamda Tel Aviv rejimi, geçen yıl Ekim ayında ilk kez BAE’de “Barak” hava savunma sistemini konuşlandırmıştı.

Geçen Ocak ayında, birçok BAE şirketi, Siyonist rejimde insansız hava aracı navigasyon sistemine yatırım yaptıklarını açıkladı.

rasthaber

Yorumlar