NAFTALİ BENNETT'TEN TARİHİ İTİRAF

Siyonist rejimin eski Başbakanı, Filistinlilere ateş etme iznini habersiz değiştirdiğini ve askerlerin ve yerleşimcilerin Filistinlileri katletmek için ellerini açtığını açıkladı. 

Görüntülenme: 500 Tarih: 16 Şubat 2023 01:36
NAFTALİ BENNETT'TEN TARİHİ İTİRAF

Naftali Bennett, Siyonist yerleşim yerlerine yerleşmiş göçmenlere ait bir radyo ile yaptığı konuşmada, ordunun çeşitli birimlerine verdiği gizli talimatta, silahlı kişilerin Filistinlilere ateş açmasına izin verildiğini vurguladı.
Siyonist rejimin Kanal 7'si, Bennett'in Hanush Adom radyosuyla yaptığı görüşmeden alıntı yaparak şöyle bildirdi: "Bu emri başbakanlığı sırasında yayınlamış, ancak bunun bir medya meselesi haline gelmesine izin vermemişti.Bunun yerine, Cenin'de görev yapan birlikler başta olmak üzere, birlik komutanlarına doğrudan ve gizli olarak iletilmiştir."
Bennett, direktiflerdeki değişikliğin ordunun ve yerleşimcilerin elini açtığını ve başbakanlık yaptığı süre boyunca çok sayıda Filistinlinin öldürüldüğünü itiraf etti.
Be'er Şeba, Hadera, Bnei Brak ve El 'ad'da gerçekleştirilen bir dizi operasyonun ardından her gece aralıksız gerçekleştirilen mendirek operasyonunun başlatılması için talimat verdiğini itiraf etti ve o sırada Filistin saldırı dalgasını kısmen durdurmayı başardı.
Bennett, suçunu kabul etmesine rağmen, Filistinlilere yönelik geniş çapta katliama rağmen Siyonistlerin neden hala bir anti-Siyonist operasyon dalgasıyla karşı karşıya olduğunu açıklamadı.

tesnim

Yorumlar