YEMEN’DE KUMANYA DAĞITIMI YAPILDI (VİDEO-FOTO)

Gazze (Filistin)-Lübnan-Yemen Halkları İle Dayanışma İnisiyatifi, Yemen’de şehit aileleri (dul ve yetimler) ile ihtiyaç sahibi ailelere kumanya dağıtımı yaptı. 

Görüntülenme: 628 Tarih: 15 Şubat 2023 07:46
YEMEN’DE KUMANYA DAĞITIMI YAPILDI (VİDEO-FOTO)

İnisiyatif tarafından sosyal medyada konuyla ilgili şu açıklama yapıldı: ‘Mübarek Recep ayını idrak ettiğimiz bu günlerde ülkemizde meydana gelen büyük deprem afetinden önce sizlerin hediyelerini Yemenli, Gazzeli ve Lübnanlı şehit ailelerine ulaştırmıştık. Geçtiğimiz günlerde Er-Rıza Vakfı aracılığıyla Yemenli şehit ailelerine ve ihtiyaç sahiplerine kumanya hediyelerini dağıttık elhamdülillah.

Bu hayırlı amelde bizleri yalnız bırakmayan tüm kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Allah cc sizlerden razı olsun. Türkiye’mizdeki elem verici depremlere rağmen ambargo ve savaş altında hayatta kalma mücadelesi veren bu üç ülkedeki dul, yetim ve ihtiyaç sahibi kardeşlerimize gücümüz nispetinde destek olmaya devam edeceğiz inşallah. Sizlerden de az-çok demeden maddi desteklerinizi devam ettirmenizi ve bu mazlum coğrafyalardaki kardeşlerimizi dualarınızda unutmamanızı istirham ediyoruz.

Bu salih amele destek vermek için sitemizin yayın yönetmeni Kemal Kemahlı (05396931344) ve H. Muhsin Telek (05511634653) ile temasa geçebilirsiniz.

Bu vesileyle depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza yüce Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifa niyaz ediyoruz. Biz inisiyatif olarak camiamızın yardım kuruluşlarının başlattığı kampanyalara destek oluyoruz.

GAZZE (FİLİSTİN)-LÜBNAN-YEMEN HALKLARI İLE DAYANIŞMA İNİSİYATİFİ

Yorumlar