NETANYAHU BAE'YE GİDİYOR

 

Görüntülenme: 532 Tarih: 02 Ocak 2023 18:05
NETANYAHU BAE'YE GİDİYOR

Siyonist işgal rejiminin aşırı siyonist ve Arap düşmanı ırkçı liderlerini bir araya getiren yeni koalisyon hükümetinin başbakanı Benyamin Netanyahu'nun önümüzdeki günlerde Birleşik Arap Emirlikleri'ni ziyaret ederek Emir Muhammed Bin Zayed Al Naheyan ile görüşeceği haber verildi. Bu ziyaretin aynı zamanda işgalci siyonist ırkçı lider Netanyahu'nun ve işgal rejiminin bir başbakanının BAE'ye ilk aleni ziyareti olacağı belirtildi. 

Siyonistlere ait Yediot Aharanoot gazetesinin yayınladığı haberde Netanyahu'nun bu ziyaretinin iki yıldan beri devam eden normalleşme sürecinde işgal rejimi başbakanının BAE'ye ilk aleni ziyareti olacağı bilgisi verildi. 

Netanyahu daha önceki iktidar döneminde 2021 yılının başında BAE'ye bir ziyaret gerçekleştirmeyi planlamış ancak işgal rejiminin erken genel seçimlere gitmesi sebebiyle bu planını gerçekleştirememişti. 

Netanyahu'nun BAE'ye yapacağı ziyareti çok önemsediği ve bu ay içinde gerçekleştirmeyi planladığı belirtildi.

Netanyahu'nun mevcut koalisyon hükümetine ortak olan siyonist partilerin liderleri aynı zamanda Arap düşmanı ırkçı görüşleriyle öne çıkan kişiler olarak biliniyor. Mevcut işgal hükümetinde Ulusal Güvenlik Bakanı yapılan Itamar Ben-Gvir'in mensubu olduğu Kach adlı terör örgütünün kurucusu Meir Kahane Filistin'deki tüm Arapların öldürülmesi veya sürgün edilmesi gerektiği görüşüne sahip biriydi.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar