GASIP İSRAİL ŞEHİT EBU HAMİD'İN PAK NAAŞINI ESİR ALDI

İşgal rejiminin sözde Savunma Bakanı Benny Gantz, siyonist işgal rejiminin kasıtlı tıbbi ihmali sebebiyle esaret altında hayatını kaybeden şehit Nasır Ebu Hamid'in cenazesini ailesine teslim etmemeyi ve rehin tutmayı kararlaştırdığını duyurdu.  

Görüntülenme: 592 Tarih: 22 Aralık 2022 13:33
GASIP İSRAİL ŞEHİT EBU HAMİD'İN PAK NAAŞINI ESİR ALDI

Siyonistlere ait Kanal 12 isimli tv kanalı tarafından yayınlanan haberde işgal rejiminin sözde Savunma Bakanı Gantz'ın Nasır Ebu Hamid'in cenazesinin ailesine teslim edilmemesinin kararlaştırıldığını açıkladığı belirtildi. 

İşgal ordusunun radyosunda yayınlanan haberde de yapılan durum değerlendirmesi ve güvenlik görevlilerinin tavsiyeleri doğrultusunda Ebu Hamid'in cenazesinin ailesine teslim edilmemesinin kararlaştırıldığı ifade edildi. 

Uzun süreden beri kanser hastalığından muzdarip olan ve işgal rejiminin kasıtlı tıbbi ihmalinden dolayı hastalığı hızlı bir şekilde ilerleyen, 20 Aralık Salı günü erken saatlerde de hastanede hayatını kaybeden Nasır Ebu Hamid'in hastalığının ilerlediği dönemlerde serbest bırakılması ve tedavisinin ailesi tarafından takip edilmesi için yapılan tüm çağrılar işgal rejimi tarafından reddedilmişti.

Filistin Esir Kulübü dün yaptığı açıklamada işgal güçlerinin onun cenazesini rehin alacağından endişe ettiklerini dile getirmişti.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar