SİYONİST ASKERLERE SİBER TUZAK

Siyonistlere ait medya organları bugün (12 Aralık Pazartesi), Gazze'den siyonist işgal askerlerini çevrim içi tuzağa düşürme amacıyla iletişim araçları üzerinden son dönemde gerçekleştirilen bazı girişimleri gündeme getirdi.  

Görüntülenme: 475 Tarih: 12 Aralık 2022 06:34
SİYONİST ASKERLERE SİBER TUZAK

Siyonistlere ait 0404 sitesinde yayınlanan haberde, İsrail işgal rejiminin iç istihbarat teşkilatı olarak bilinen Şabak'ın, genç kızlara ait olduğu görünümü verilen birtakım sahte hesaplar yoluyla Gazze'den, işgalci askerlerin tuzağa düşürülmesi girişimlerini tespit ettiğine dikkat çekildi. Şabak'ın bu hesapların aslına ulaşmak için siber birimden yararlandığı ve işgal askerlerinin ilgi duyduğu bu hesapların aslında sahte olduğunu ortaya çıkardığı belirtildi. 

Sitenin haberinde, sosyal medya üzerinden açılan bu hesaplarda gerçek kişilerin imajlarının kullanıldığına, bunlardan birinin de beden geliştirme eğitmeni olarak görev yapan Maria David isimli birine ait olduğuna, hesapları oluşturanların bu yolla işgalci askerlerin cep telefonlarına girmeye çalıştıklarına dikkat çekildi. 

Bu arada Şabak, işgalci askerleri kendileri tarafından bilinmeyen hayali birtakım kızlarla sosyal medya üzerinden irtibata geçmemeleri konusunda uyararak, bu tür hesapların güvenlik duvarının aşılması konusunda ciddi bir tehlike oluşturduğuna dikkat çekti. 

Daha önce direnişin siber savaş ekibi, işgal askerlerinin genç kızlarla sosyal medya üzerinden ilişki kurma temayüllerini değerlendirerek benzer hesaplar üzerinden onların çok özel bilgilerine ulaşmayı başarmıştı. 

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar