SİYONİST MEDYA ORGANLARI MISIR'A ATEŞ PÜSKÜRÜYOR

Siyonist işgalcilerin medya organları Mısır güvenlik kurumlarının, Mısırlıların "İsrail"e seyahat etmelerini zorlaştırmada inatçı davrandıkları iddiasıyla bugün (22 Kasım Salı) Mısır'a karşı savaş açtı.  

Görüntülenme: 562 Tarih: 22 Kasım 2022 19:51
SİYONİST MEDYA ORGANLARI MISIR'A ATEŞ PÜSKÜRÜYOR

Siyonistlerin gazetelerinden Yisrael Hayom bugünkü manşetinde Mısır güvenliğinin, vatandaşlarının "İsrail" seyahatlerine engel olduğu iddiasını öne çıkardı. Aynı şekilde siyonistlerin Yedinci Kanal isimli tv kanalı da Camp David Anlaşması'nın yürürlükte olmasına rağmen Mısır'ın, vatandaşlarının "İsrail"e ve Filistin Özerk Yönetimi kontrolündeki bölgelere seyahat etmelerini sürekli engellediği iddiasında bulundu. 

Siyonistlerin kanalı, Mısır yönetiminin pratikte vatandaşlarının "İsrail" seyahatlerini neredeyse tamamen imkansız hale getiren uygulamalara başvurduğu iddiasında bulundu. 

Siyonistlerin kanalı, Mısır'ın Şarmuşşeyh şehrinde düzenlenen Uluslararası İklim Konferansı esnasında kendileriyle görüştüğünü ileri sürdüğü bazı Mısırlıların konuşmalarını da "tanıklık" olarak gösterdi. 

Yedinci Kanal'a konuşan Mısırlılardan biri, güvenlik görevlilerinin "İsrail" seyahati yapmak isteyenlerden sebep sorduklarını, ama sebep göstermeleri durumunda bile izin çıkmasının çok zayıf bir ihtimal olduğunu iddia etti.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar