SİYONİST MİLLETVEKİLLERİNDEN İNSAN HAKLARI KURULUŞLARINA TEHDİT

Sağcı siyonizm hesabına faaliyet yürüten bazı sözde milletvekilleri, Filistin'in 1948'de işgal edilmiş bölgesinde faaliyet yürüten insan hakları kuruluşlarına tehditlerde bulundu.  

Görüntülenme: 535 Tarih: 22 Kasım 2022 15:14
SİYONİST MİLLETVEKİLLERİNDEN İNSAN HAKLARI KURULUŞLARINA TEHDİT

Aşırı sağcı olarak nitelendirilen Dini Siyonizm Partisi'nin Genel Başkanı Bezalel Smotrich, insan hakları kuruluşlarının İsrail'in varlığı açısından tehdit oluşturduklarını ileri sürerek kurulacak yeni hükümetin bunlara o doğrultuda bir muamelede bulunması gerektiğini söyledi. 

Aşırı sağcı olarak nitelendirilen "Buraya Kadar" adlı örgütün işgal rejiminin parlamentosunda düzenlediği "Hamas'ın Yönettiği İnsan Hakları Kurumları" başlıklı konferansta konuşan Smotrich, işgal devletinin bu kurumların mal varlıklarına el koyması, kanun yoluyla ve güvenlik organlarıyla bu örgütler aleyhine çalışma yürütmesi gerektiğini iddia etti. 

Buraya Kadar isimli aşırı siyonist örgütün söz konusu konferansı düzenlemesinden önce de siyonistlere ait Kanal 13 isimli tv kanalının, 1948'de işgal edilmiş bölgede faaliyet yürüten insan hakları kurumlarını hedefe yerleştiren "Gizlenen" isimli bir dizi yayınlaması ise dikkat çekti. 

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar