BENNY GANTZ SEÇİM YENİLGİSİNİN ARDINDAN İLK KEZ KONUŞTU

 

Görüntülenme: 442 Tarih: 05 Kasım 2022 15:16
BENNY GANTZ SEÇİM YENİLGİSİNİN ARDINDAN İLK KEZ KONUŞTU

İşgal rejiminin son seçimlerinden ağır bir yenilgiyle çıkarak sahayı Netanyahu'nun liderliğindeki aşırı siyonist cepheye kaptıran mevcut koalisyonun Savaş Bakanı Benny Gantz işgal rejiminin siyaset sahnesinde meydana gelen gelişmelerden duyduğu rahatsızlığı İsrail'in gittikçe daha fazla bölünmeye ve aşırılığa sürüklendiğini dile getirerek ortaya koymaya çalıştı. Gantz, tüm siyasi oluşumları aşan bir merkezi parti kurulmasına ihtiyaç olduğu iddiasında bulundu. 

İşgalci siyonist rejimin mevcut başbakanı ve Yesh Atid (Gelecek Burada) Partisi'nin lideri Yair Lapid'le koalisyon içinde yer alan Mavi-Beyaz Partisi'nin lideri Gantz twitter hesabında yayınladığı mesajında, seçimlerde herhangi bir hile olmadığını dolayısıyla sonuçları kabullenmek, halkın tercihine saygı göstermek ve demokrasinin gölgesinde bu sonuçlara göre bir tavır belirlemek gerektiğini savundu. 

Gantz'ın mesajlarında; "Biz çocuklarımıza müsamahayı ve insanları sevmeyi öğretmeye, hukuk sistemlerine, adalete saygı duymaya ve bunları korumak için çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini de kullanarak kendisinin de içinde bulunduğu siyonist vahşetin gerçeklerine tamamen ters, aynı zamanda komik laflara da yer vermesi dikkat çekti.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar