İRAN HALKI ABD, İSRAİL VE SUUD'A GEREKLİ CEVABI MEYDANLARI DOLDURARAK VERİYOR

İslam İnkılabı Muhafızlar Ordusu komutanı "İnsanlarımız sahaya inerek her daim Amerika'yı küçültmüş ve defalarca İmam Humeyni'nin "Amerika hiçbir halt edemez." sözlerini ispatlamıştır dedi. 

Görüntülenme: 527 Tarih: 29 Ekim 2022 02:05
İRAN HALKI ABD, İSRAİL VE SUUD'A GEREKLİ CEVABI MEYDANLARI DOLDURARAK VERİYOR

Tümgeneral Hüseyin Selami Cumartesi günü  Şiraz kentinde terör olayında şehit düşenlerin cenaze törenindeki konuşmasında mazlum insanların şehadeti dolayısı ile baş sağlığı dileyerek bu vahşice cinayeti kınadı ve şöyle dedi: "Görkemli İslam İnkılabı,aldatılmış insanların şirreti ile zarar görmeyecektir. "

Tümgeneral Selami, halkın şehitlerin cenaze törenine yoğun katılımını düşmanın kesin yenilgisi olarak değerlendirerek "Farkındalık sahibi basiretli İran halkının sahada olması Amerika, İsrail ve diğer pespaye düşmanlara son kurşundur. "  dedi. 

Devrim Muhafızları komutanı son komplolar ve kaos olaylarının Siyonist Rejim'in ürünü olduğunu belirterek şöyle bir vurguda da bulundu: "Son 43 yıl içerisinde İran milletinden büyük yenilgiler aldılar." 

General Selami "Cinayet sevdalısı Amerika, Siyonist Rejim ve Al-i Suud, yorgun ve hezimete uğramış bir şekilde, aziz İran'ın manevi ve siyasi gücü ve nüfuzunu uzaktan gördüler.İran milletine karşı galebe çalamayacaklarını gördüler.Ardı arkası kesilmeyen yenilgilerin ardından ülkenin gençlerine zarar vermeye başladılar." dedi.

tesnim

Yorumlar