ENSARULLAH'TAN HAMAS VE SURİYE'YE KUTLAMA

Yemen Ensarullah Hareketi'nin siyasi ofisi yaptığı açıklamada, Hamas Hareketi ile Suriye arasındaki ilişkilerin yeniden başlamasını kutlayarak, bu ilişkilerin yeniden başlamasının bölgedeki direnişi güçlendirdiğini vurguladı. 

Görüntülenme: 550 Tarih: 21 Ekim 2022 18:12
ENSARULLAH'TAN HAMAS VE SURİYE'YE KUTLAMA

El-Mesire haber ajansının bildirdiğine göre Ensarullah Hareketi siyasi ofisi yaptığı açıklamada şöyle dedi: "Suriye ile Hamas arasındaki ilişkilerin yeniden başlamasını tebrik ediyoruz ve bu eylem Filistin meselesinin çıkarınadır. Bu ilişkilerin yeniden başlaması bölgedeki direniş ekseninin gücünü artıracaktır."

Ensarullah Hareketi yaptığı açıklamada Filistin'deki gelişmelere ve işgal edilen Kudüs'teki Şufat kampı ve Siyonist yerleşim yeri Maaliye Adumim girişinde gerçekleştirilen iki Siyonist karşıtı operasyonun lideri olan Uday et-Temimi'nin şehadetine de atıfta bulunarak şöyle dedi: "Sonuncusu Uday et-Temimi'nin kahramanca operasyonu olan Filistin'deki operasyonları tebrik ediyoruz."

Ensarullah Hareketi siyasi ofisi, "Kahraman şehit Uday et-Temimi, düşmanla yüzleşme cesaretini gösterdi. Düşman, Filistin milletinin ve genç direnişçilerin iradesini kıramayacağını bilmelidir." dedi.

rasthaber

Yorumlar