TÜMGENERAL HÜSEYİN SELAMİ'DEN BÖLGE ÜLKELERİNE SİYONİST İSRAİL UYARISI

Devrim Muhafızları Genel Komutanı Tümgeneral Hüseyin Selami, Al-i Suud rejimin İslami İran milleti ve gençleriyle medya oyununa son vermesi gerektiğini belirterek, bu bağlamda Suudiler'i uyardı. 

Görüntülenme: 805 Tarih: 17 Ekim 2022 09:33
TÜMGENERAL HÜSEYİN SELAMİ'DEN BÖLGE ÜLKELERİNE SİYONİST İSRAİL UYARISI

Komutan Selami bugün Aras Genel Bölgesi'nde başlayan Devrim Muhafızları'nın Büyük İktidar isimli tatbikatı sırasında yaptığı açıklamada, Suudi rejime bağlı medyanın açık şekilde gençleri tahrik etmek peşinde olduğuna işaretle, "Bu medyayı kontrol etmeyi tavsiye ediyoruz, yoksa bunun dumanı kendi gözlerine kaçacak" diye konuştu.

Komutan Selami, Al-i Suud'a dikkatli olmaları uyarısında da bulunarak, riske açık olduklarını hatırlattı.

Tümgeneral Selami, Siyonist rejimin bölgeye sızmasını da tehdit içerikli olduğunu belirterek, bölge ülkelerine bu rejimi kendi ülkelerine sokmamalarını tavsiye etti.

Komutan Selami, bu rejimin güvensizlik, tefrika ve sinsi hareketlerin kaynağı olduğuna temasla, Siyonist rejimin bölgedeki İslam ülkelerini kirletmemesi ve kendi güvensizliklerini İslam ülkelerine sıçratmaması uyarısında bulundu.

Devrim Muhafızları Genel Komutanı, bugünkü tatbikatın esas mesajının da komşularla kardeşlik ve dostluk olduğunu belirterek, "komşularımız komplo veya düşmanlık yapmadıkları sürece, dostluk ve kardeşliğimizi sürdüreceğiz, aksi taktirde, İran İslam Cumhuriyeti'nin tavrı değişecek." diye konuştu.

Parstoday

Yorumlar