FEVZİ BERHUM BATI ŞERİA'DAKİ DİRENİŞİ DEĞERLENDİRDİ

İslami Direniş Hareketi (Hamas) Sözcüsü Fevzi Berhum, Filistin'in Batı Şeria bölgesinde direnişin ve eylemlerin yükselişe geçmesinin siyonist işgalciyi tükenişe doğru sürüklediğini ve şaşkına çevirdiğini belirtti. Direnişin her zaman siyonist işgalin tepesinde yalın kılıç bir halde durmaya devam edeceğini vurguladı.  

Görüntülenme: 476 Tarih: 12 Ekim 2022 14:38
FEVZİ BERHUM BATI ŞERİA'DAKİ DİRENİŞİ DEĞERLENDİRDİ

Berhum bugün (12 Ekim Çarşamba) yaptığı basın açıklamasında Filistin halkının Batı Şeria'da kararlı duruşunun, seçkin direniş eylemlerinin devam etmesinin ve yayılmasının işgalciye maliyetinin de ağır olduğunu belirterek Batı Şeria bölgesinin direnişin güçlü bir kalesi olarak kalacağını ifade etti. 

Bu arada Hamas'ın Kudüs'teki temsilcisi Muhammed Hamade de Şuafat Mülteci Kampı'ndaki direnişe destek amacıyla bugün Batı Şeria'nın değişik şehirlerinde boykot düzenlenmesinin halkın direniş seçeneğine desteğinin açık bir göstergesi olduğuna dikkat çekti. Hamade, Filistin halkının işgale karşı direnişinin önümüzdeki günlerde daha da kızışacağını hatırlatarak; "Kudüs ve Mescidi Aksa mücadelenin kalbi ve intifadaların fitilidir." dedi.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar