İSMAİL KAANİ'DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

İslam İnkılabı Muhafızlar Ordusu Kudüs Kuvvetleri komutanı İsmail Kaani, Siyonist rejim güvenliğinin kırılganlığının altını çizdi. 

Görüntülenme: 831 Tarih: 07 Ağustos 2022 13:28
İSMAİL KAANİ'DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

İran'ın Kuzeyinde bulunan Mazenderan eyaletinde düzenlenen büyük Aşura etkinliğinde yaptığı konuşmada İslam İnkılabı Muhafızlar Ordusu Kudüs Kuvvetleri komutanı Tuğgeneral İsmail Kaani,Hizbullahlı mücahitlerin Siyonist rejime son darbeyi doğru zamanda vurmayı planladıklarını kaydetti ve "Bu sahte rejimi yıkmakla İmam Humeyni'nin (ra) uzun zamandır İsrail'i haritadan ve yeryüzünden silmek olan dileği tahakkuk bulacaktır." diye konuştu. 

İslam İnkılabı Muhafızlar Ordusu Kudüs Güçleri komutanı İsmail Kaani, İslami sistemin her zaman Lübnan Hizbullah'ının bir destekçisi olduğunu belirterek, "İran İslam Cumhuriyeti tüm gücüyle Hizbullah güçlerine desteğini sürdürecektir.Gerçi Hizbullah mevcut kapasitelere göre kayda değer ilerlemeler elde ederek tüm  ihtiyaçlarını içeride temin etmektedir." ifadesini kullandı.

Tuğgeneral Kaani konuşmasını devamında şöyle dedi: "İsrail rejimi İmam Humeyni ve şehitlerin ekolünde yetişen özgürlükçüler karşısında dayanamayacaktır ve kuşkusuz bu zor savaşın kazananı, İslam'ın evlatları olacaktır."

Tesnim

Yorumlar