MAHİR SALAH SİYONİST İSRAİL'İN PLANINI DEŞİFRE ETTİ

İslami Direniş Hareketi (Hamas) Siyasi Büro üyesi Dr. Mahir Salah, siyonist işgal güçlerinin Gazze'ye yönelik olarak başlattığı son insanlık dışı saldırının işgal rejiminde iktidarı ellerinde bulunduranların bir seçim yatırımı olduğuna ve siyonistlerin Filistin halkının kanlarıyla seçim savaşı başlattıklarına dikkat çekti.  

Görüntülenme: 717 Tarih: 06 Ağustos 2022 04:27
MAHİR SALAH SİYONİST İSRAİL'İN PLANINI DEŞİFRE ETTİ

Salah, bugün (6 Ağustos Cumartesi) yaptığı ve Filistin Enformasyon Merkezi'ne de ulaşan açıklamasında; "Siyonist düşman halkımızın kanlarıyla kendisinin genel seçimlerine hazırlık yapmayı bir gelenek haline getirmiştir. Ancak direniş artık halkımızı koruma ve savunma gücünü ortaya koyabilmektedir. Siyonist düşmanın bütün bu planlarını boşa çıkarma konusunda gerekeni yapmaktan ve işgalcinin askerlerinin ve yerleşimcilerin saflarında önemli kayıplara sebep olacak mücadele vermekten geri durmamıştır." dedi. 

Salah, işgal rejiminin Gazze'ye yönelik bu saldırgan tutumu karşısında Filistin halkının içerideki ve dışarıdaki bütün mensuplarının, tüm Arap toplumlarının ve bütün Müslüman halkların Gazze halkına destek vermesi, arka çıkması gerektiğini vurguladı. 

Salah, işgale karşı duran direnişin askeri, siyasi ve diplomatik hedeflerinin bulunduğunu ve bunların tümünü göz önünde bulundurarak strateji izlediğini, bunun için Gazze'yle birlikte Batı Şeria ve 1948'de işgal edilmiş bölgeler arasındaki bağların korunması, Kudüs Kılıcı Harekatı'nda bunun belirgin bir şekilde gerçekleştirildiğini dile getirdi. 

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar