IRAKLI HACKERLARDAN SİYONİST SİTELERE SALDIRI

Iraklı bir hacker grubu, Siyonist rejimin birkaç ticari web sitesini hackledi ve şehit general Kasım Süleymani'nin resmini ve Haşdi Şabi örgütünün marşını yayınladı. 

Görüntülenme: 778 Tarih: 27 Temmuz 2022 19:41
IRAKLI HACKERLARDAN SİYONİST SİTELERE SALDIRI

Geçtiğimiz aylarda Siyonist kaynaklar, işgal altındaki bölgelerdeki önemli şirketlere yönelik çeşitli siber saldırılara ilişkin raporlar yayınladılar.

Dün, el-Tahire adlı Iraklı bir bilgisayar hacker grubu, üç Siyonist şirketin web sitelerini erişilemez hale getirdi ve ilk sayfada, Kudüs gücü komutanı şehit Kasım Süleymani'nin resmini  ve aynı zamanda Haşdi Şabi örgütünün marşını yayınladılar.

Siyonist gazete Yediot Aharanot'un internet sitesi, bu hacker saldırısını doğrulayarak, el-Tahire grubunun Siyonist havalimanı örgütünün internet sitesini birkaç ay önce devre dışı bıraktığını yazdı.

Böylece Siyonist rejimin hükümet web sitelerinin ve sunucularının Irak'tan gelen siber saldırılarla ikinci kez hedef alınıyor.

Geçen ay, Irak medya kaynakları Tel Aviv metrosunun işletim sistemlerine, kontrol monitörlerine ve sunucularına karşı büyük bir siber saldırı olduğunu bildirmiş ve ardından saldırının şehir içi hafif trenlerin ve aktif bir metro inşasından sorumlu bir İsrail şirketine karşı olduğu ortaya çıktı. 

Daha önce "Sharpboys" grubu, 200 kişinin bilgilerinin ve kredi kartlarının bulunduğu Siyonist turistik sitelere "kötü amaçlı yazılım" siber saldırısıyla saldırmıştı.

parstoday

Yorumlar