MOSSAD UÇAĞI RİYAD'TA

Siyonist medya, terör rejimi İsrail'in casusluk örgütü Mossad'a ait bir uçağın Riyad'a indiğini duyurdu. 

Görüntülenme: 750 Tarih: 12 Temmuz 2022 19:45
MOSSAD UÇAĞI RİYAD'TA

Siyonist İsrail kanalı ''Kan" muhabiri Şem'un Aran, daha çok Mossad'ın kullandığı uçağın  dün Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'a indiğini duyurdu.

Aran sözlerine şöyle devam etti: ''Bu eylemin ABD Başkanı Joe Biden'in bölgeye yapacağı ziyaretin hazırlıkları ile uyumlu olması muhtemeldir.''

ABD Başkanı Joe Biden, 13-16 temmuz 2022 bölge ziyareti kapsamında işgal altındaki Filistin'e 40 saatlik bir ziyaret gerçekleştirecek. Bu ziyaret, bir yandan Siyonist kabine siyasi bir krizle karşı karşıyayken, diğer yandan Siyonistlerin Filistin halkına yönelik cinayetlerinin yoğunlaştığı bir zamanda yapılacak. 

Siyonist rejimin Maliye Bakanı Avigdor Lieberman da Pazartesi günü başta Suudi Arabistan olmak üzere Batı ülkelerin katılımıyla  ortak bir pazarın oluşması için umutlarını dile getirdi. 

Siyonist rejimin Maliye Bakanı bir ekonomik konferansta şunları söyledi: ''Umarım bu hafta ve Biden'in ziyaretiyle aynı zamanda, Suudi Arabistan'ın Ortadoğu'daki varlığıyla ortak bir ekonomik pazar kurulacaktır, çünkü bu pazar, durumu güvenlik ve ekonomi açısından tamamen dönüştürebilir.'' 

ABD Başkanı'nın Filistin ve Suudi Arabistan'daki insan hakları ihlallerini görmezden geldiği için Suudi Arabistan'a ve işgal altındaki Filistin'e yapacağı ziyaretine yönelik daha şimdiden ülke içinde yaygın eleştiri başlamış durumdadır.

parstoday

Yorumlar