SİYONİST REJİMDE GÜVENLİK KRİZİ

Siyonist rejim haber kaynakları son iki ayda bu rejimin İran'a yönelik istihbarat faaliyetlerine ilişkin hassas ve gizli bilgilerin ifşa edildiği 10 vakayı açıklarken, bu olayı istihbarat başarısızlığı nitelendirdi. 

Görüntülenme: 654 Tarih: 04 Temmuz 2022 21:35
SİYONİST REJİMDE GÜVENLİK KRİZİ

Siber saldırılar, savaş için güçlü ve düşük maliyetli bir seçenek haline gelmiş ve çeşitli grupların Siyonist rejimin altyapısına yönelik siber saldırılar ve hayati bilgilere erişim ve bunların yayılması, bu rejimin içi boş siber heybetinin çökmesine neden olmuştur. 

Şahab News'un bildirdiğine göre Siyonist "Kan" televizyonu bu yayınladığı haberde İsrail yetkililerinin, son iki ayda, bu rejimin İran'a yönelik güvenlik ve istihbarat faaliyetleri ve hareketleriyle ilgili hassas ve gizli bilgilerin ifşa edildiğine dair 10 vaka olduğunu kısa süre önce fark ettiğini duyurdu.

Siyonist rejim için bu tehlikeli güvenlik olayının ardından bu rejimin Savaş Bakanı Benny Gantz, olayın nedeninin araştırılmasını talep etti.

Bu bağlamda Siyonist rejim yetkilileri önceliklerinin bu bilgilerin ifşasının kaynağını tespit etmek olduğunu, asıl kaygılarının ise bu olayların gelecekte bu rejimin casusluk ve güvenlik önlemlerine zarar vermesi olduğunu belirtmişlerdir. 

Parstoday

Yorumlar