SİYONİST LOBİ REŞİDE TULEYB'İN YENİDEN SEÇİLMESİNİ ENGELLEMEYE ÇALIŞIYOR

Amerika'daki İsrail lobisinin adamlarından ve aynı zamanda bu lobi için en büyük bağışlarda bulunan kişilerden olan Daniel Loeb isimli yahudi iş adamının, ABD Temsilciler Meclisi üyesi Filistin asıllı politikacı Reşide Tuleyb'in kaybetmesi için milyonlarca dolara varan miktarlarda para tahsis ettiği açıklandı.  

Görüntülenme: 590 Tarih: 31 Mayıs 2022 06:47
SİYONİST LOBİ REŞİDE TULEYB'İN YENİDEN SEÇİLMESİNİ ENGELLEMEYE ÇALIŞIYOR

Loeb'un, 2 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan ön seçimlerde Tuleyb'in Michigan vilayetinden, Demokratik Parti'den aday yapılmasını ve böylece 8 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan ara seçimlere bu partiden girebilmesini engelleyebilmek için çalışma yürütmek üzere özel bir komite oluşturduğu ve komitesini de Urban Empowerment Action PAC (Kentsel Güçlendirme Komitesi) olarak isimlendirdiği belirtildi. Komitenin amacının Tuleyb'in adaylığı kaybetmesi için onun rakiplerini desteklemek ve onların siyasi güçlerini artırmak olduğu ifade ediliyor. 

Tuleyb'in önümüzdeki seçimler için Michigan eyaletinde Demokratik Parti'den seçime katılmak isteyen aday adaylarının en güçlülerinden biri olduğu belirtiliyor. Ancak siyonist lobinin onun rakiplerinden birinin öne geçmesini sağlayabilmek için başarılı olabileceğini düşündüğü bir kişiye destek vererek ona bir milyon dolardan fazla maddi yardım yapmayı planladığı belirtiliyor.

Uluslararası siyonizm, Filistinlilere karşı sadece işgal altındaki Filistin topraklarında değil dünyanın her yerinde ve tüm alanlarda savaş veriyor ve bu savaşı için yüklü paralar harcamaktan da çekinmiyor.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar